Sunday 4 October 2015

Οι "έξπερτ" στο πάμε στοίχημα και οι παγίδες που χρειάζεται να προσέχουμε

στοίχημαΑναπόσπαστο κομμάτι όλων των σπορ αποτελεί στις μέρες μας το στοίχημα. Εδώ και 2 δεκαετίες πάνω-κάτω, ο τζόγος διά μέσου της πρόβλεψης των αθλητικών εκδηλώσεων είναι αναπόσπαστο κρίκο των δραστηριοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο που απέφεραν την γιγάντωση των στοιχηματικών εταιρειών που είναι πλέον χρηματοοικονομικοί κολοσσοί. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να ποντάρει σε κάποια αθλητική δραστηριότητα, το μεγαλύτερο όμως τμήμα και την μερίδα του λέοντος την κλέβει ο χώρος του ποδοσφαίρου.

Σερφάροντας στο internet θα ανακαλύψεις πως είναι ιδιαίτερα εύκολο και γρήγορο να βρεις στοίχημα προγνωστικά και να τζογάρεις σε μεγάλο αριθμό αθλητικών εκδηλώσεων. Οι επιλογές γίνονται ακόμα περισσότερες στον χώρο της μπάλας, εκεί όπου έχεις την δυνατότητα να στοιχηματίσεις σε αρκετά μεγάλο αριθμό ειδικών στοιχημάτων που σε παλιότερες εποχές θα ακούγονταν ως αστείο. Στον αγώνα όμως που κάνουν αρκετοί για να προσελκύσουν όλο και περισσότερους επισκέπτες με κυριότερο σκοπό το κέρδος φυσικά, βαφτίζουν κάποιους ως ειδικούς ή αλλιώς γκουρού στο στοίχημα.

Θα δει ο καθένας ότι είναι χιλιάδες τα sites, αλλά και εκπομπές τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην t.v. που αναλύουν, επεξεργάζονται δεδομένα και ειδήσεις και δίνουν σίγουρα και άχαστα πονταρίσματα στους φίλους τους. Η όλη διαδικασία προσέγγισης προγνωστικών ποδοσφαίρου γίνεται μέσα από μια ιδιαίτερη διαδικασία που λίγοι ξέρουν και είναι σε θέση να κάνουν. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, τότε ο καθένας θα γινόταν να μπει στην διαδικασία να δίνει προγνωστικά για το στοίχημα και να θεωρεί τον εαυτό του ως έξπερτ και τον καλύτερο στο είδος αυτό. Πως έρχεται λοιπόν η επιτυχία μιας πρόβλεψης; Το μοναδικό σίγουρο είναι ότι η κάθε συμβουλή που δίνει κάποιος χρειάζεται να στοιχειοθετείται λεπτομερώς, σαφήνεια και με επαρκή στοιχεία.

Η μελέτη είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας λοιπόν και δεν χρειάζεται πολύ εύκολα να πέφτουμε στην παγίδα των σχετικών. Τα προγνωστικά για στοίχημα απαιτούν καθημερινή στοιχηματική μελέτη και απαιτούν μια κάποια συγκεκριμένη διαδικασία και ένας βασικός παράγοντας είναι η διάθεση χρόνου. Έτσι κάποιοι που θεωρούνται ως ειδικοί στο είδος, απαιτείται να έχουν ως βασική αρχή την διάθεση χρόνου για να ασχοληθούν εις βάθος και με κάθε λεπτομέρεια στην πρόγνωση, διότι διαφορετικά η εμπιστοσύνη που μπορεί εμείς να δείξουμε, να μας έρθει μπούμερανγκ και να έχει άσχημες συνέπειες στο πορτοφόλι μας. Όσον αφορά το πάμε στοίχημα απαιτείται να είμαστε εξόχως επιφυλακτικοί και καχύποπτοι.

Ο χρόνος χρειάζεται να είναι ένα από τα πιο κύρια κριτήρια και θα πρέπει είτε σε ενδεχόμενο επιτυχίας ή αποτυχίας να αναλαμβάνουμε το 100% της ευθύνης. Να επιλέξουμε αν θέλουμε να "νίψουμε τας χείρας μας" και να χρησιμοποιήσουμε τις "γνώσεις" των guru που αρκετές φορές είναι αυτές που ΘΕΛΟΥΝ να περάσουν προς τα έξω και όχι εκείνες που θεωρούν πιο καλές για τον εαυτό τους.


 

No comments:

Post a Comment