Sunday 13 September 2015

Προγνωστικά για το στοίχημα - Ολοένα και μεγαλώνει η ζήτηση

Με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου κάποιοι ασχολούνται ως χόμπυ και άλλοι ως επαγγελματίες παίκτες. Είθιστε οι επαγγελματίες παίκτες να βρίσκονται έξω από τον χώρο του ποδοσφαίρου, από την άλλη όμως αρκετά καλά προγνωστικά και με πολλές γνώσεις φαίνεται να έχουν οι λεγόμενοι tipsters. Μπορεί να είναι σχετικά περίπλοκη και δύσκολη η αναζήτηση ενός πολύ καλού tipster που θα καταφέρεις να εμπιστευτείς και να ποντάρεις τα χρήματα σου σε προτάσεις για το στοίχημα. Σχεδόν καθημερινά παρουσιάζονται στο προσκήνιο καινούρια πρόσωπα που χρησιμοποιούν «νέες» πρακτικές σε ότι έχει να κάνει με την πρόγνωση των αγώνων.

Καθένας από αυτούς, έχει το δικό του στυλ αναζήτησης και διά μέσου αυτού δημοσιεύει με συγκεκριμένη μελέτη τις επιλογές του. Η θέληση του παίκτη να βγάλει στη κοινή γνώμη τα προγνωστικά του, τον καθιστά αυτόματα ως «Greek tipster” και αναλόγως από ποια σκοπιά το δει κανείς, αυτό είναι θετικό ή αρνητικό όσον αφορά το αποτέλεσμα. Ο σκοπός των προγνωστικών στο στοίχημα είναι αναμφίβολα το κέρδος, καθώς και η σωστά διατυπωμένη επιχειρηματολογία του «ειδικού» αρθρογράφου είναι αποδεκτή όταν τεκμηριώνεται, ακόμα και όταν η τύχη του γυρνά την πλάτη. Ένα απλό…googlάρισμα και είναι δεδομένο πως θα βρείτε πως όλα τα παραπάνω έχουν βάση. Είναι βασικό πως πριν εμπιστευτούμε κάποιον tipster που δίνει για το Pame Stoixima είτε μέσω ιστοσελίδων, είτε μέσω του προσωπικού του σάϊτ, είτε του έντυπου τύπου, περνάμε από… κόσκινο το ιστορικό των άρθρων του.

Πολλοί από εκείνους που αρέσκονται να δίνουν προτάσεις για το πάμε στοίχημα, συνηθίζεται να το κάνουν δίχως να δικαιολογήσουν καθόλου τις επιλογές τους. Πάρα πολλές φορές μάλιστα οι εκάστοτε επιλογές δεν συνοδεύονται από τις αποδόσεις των σημείων. Η επιλογή στο κατά τη γνώμη μας φαβορί μίας συγκεκριμένης ή σύνολο αναμετρήσεων δεν σημαίνει τίποτα απολύτως χωρίς να αναφέρουμε τη συνολική απόδοση του στοιχήματος. Είναι ορατός ο κίνδυνος όταν υιοθετούμε παιχνίδια από κάποιον tipster, χωρίς την βασική αιτιολόγηση να πέσουμε θύματα παραπληροφόρησης με δυστυχώς άσχημες συνέπειες στον οικονιμοκό μας προγραμματισμό. Θα μπορούσε καμιά φορά η τεκμηρίωση να είναι βαρετή να διαβαστεί, αλλά είναι πολύ πιο σίγουρη από εκφράσεις όπως "Είναι άχαστο", "Είναι μπετόν" και πολλά άλλα

Ας αναλύσουμε τα σημαντικότερα λάθη στα οποία πέφτουν οι παίκτες του στοιχήματος:
1. Η διαχείριση του κεφαλαίου είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Ακόμα πιο ιδιαίτερος γίνεται όταν βασίζεται κάποιος χωρίς καμιά προεργασία σε προγνωστικά άλλων ανθρώπων, χωρίς να ακολουθείται κάποια ιδιαίτερη τακτική
.2. Να διαλέξεις σε παιχνίδια που βασίζονται σε νέα που είναι ήδη γνωστά παγκοσμίως (στον συγκεκριμένο ανήκουν και οι άπειρες στοιχηματικές εταιρείες, επομένως στην ουσία γνωρίζεις κάτι που γνωρίζουν από πριν και οι ίδιες!).
3. Ποτέ να μην επιτρέψεις το συναίσθημα να επηρεάσει τις επιλογές σου όταν παίζεις στοίχημα.
4. Δεν πρέπει να αναμένουμε πότε θα κυκλοφορήσουν οι αποδόσεις στην πιάτσα. Το μοναδικό δεδομένο χρειάζεται να είναι αν η απόδοση έχει αξία το ρίσκο κάποιου πονταρίσματος.

No comments:

Post a Comment