Tuesday 3 June 2014

Live streaming και μοντέρνο ποδόσφαιρο

live streaming ποδόσφαιροΜε γρήγορους ρυθμούς η αύξηση της τεχνολογικής επιστήμης και ιδίως στον τομέα του ίντερνετ, με το Live streaming να θεωρείται όχι και άδικα και ως πρωτοπόρος ανάπτυξης. Σαν κανόνας το live streaming είναι η real time αναμετάδοση οπτικοακουστικού υλικού από τον σελιδομετρητή (browser) σε έναν επισκέπτη του διαδικτύου. Η μετάδοση γίνεται σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να είναι αναγκαίο να κατέβει κάποιο αρχείο. Ένα παράδειγμα για να γίνει πιο σαφές το Live streaming, είναι το Youtube, καθώς εκεί χωρίς να κατεβάσουμε κάποιο φάκελο, μπορούμε σε ζωντανό χρόνο να πραγματοποιήσουμε μετάδοση οπτικοακουστικού υλικού. 

Η τεχνολογική καινοτομία αυτή χρησιμοποιείται πολύ τα τελευταία χρόνια, μιας και πέραν των διαφόρων βίντεο που μπορούμε να δούμε, έχουμε την δυνατότητα επίσης να ακούσουμε ζωντανά ραδιόφωνο, να παρακολουθήσουμε τηλεόραση και το πιο σπουδαίο για όλους εκείνους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου είναι πως πολύ απλά από τον υπολογιστή μας, το τάμπλετ ή ακόμα και το smartphone, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά τους κυριότερους αγώνες σε όλο τον κόσμο. Είναι ευρέως γνωστό ότι το κόστος μηνιαίας συνδρομής για επί πληρωμή t.v. που να εμπεριέχει τα διάφορα αθλητικά πακέτα είναι μεγάλο και ιδίως στην χρονική περίοδο που διανύουμε το οικονομικό κόστος γίνεται πολύ πιο μεγάλο και σημαντικό. Αν και για κάποιους υπάρχει η δυνατότητα αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης, εν τούτοις βρίσκονται πολλά γούστα που αρκετά δύσκολα ικανοποιούνται. 

Αν διαλέξουμε κάποιο πακέτο κάποιας συνδρομητικής τηλεόρασης αν και κατά μία ιδέα ικανοποιείται το πάθος αυτό, σε γενικές γραμμές δεν είναι ικανό τίποτα να συμπεριλάβει όλα τα ποδοσφαιρικά γεγονότα του πλανήτη ή επίσης και αν μπορεί να γίνει το οικονομικό κόστος πηγαίνει σε αρκετά μεγάλα επίπεδα. Με το Live streaming, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, βολεμένοι αναπαυτικά στο σπίτι μας μπορούμε να έχουμε όλοι την ευκολία να βλέπουμε live τους μεγάλους παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως τον Σοάρες, τον Ρονάλντο, τον Ιμπραΐμοβιτς και ακόμα αρκετούς ακόμα. 

 Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά ποια διαδικασία απαιτείται να ακολουθήσουμε για να παρακολουθήσουμε live έναν ποδοσφαιρικό αγώνα: 

Ένα - Πληκτρολογείτε στη μηχανή αναζήτησης το event (π.χ Άντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ Live streaming ποδοσφαίρου

Δύο - Διαλέγετε κάποια από τις προτεινόμενες σελίδες 

 Τρία - Διαλέγουμε το άθλημα 

Τέσσερα - Με βασική αρχή την ώρα έναρξης, βρίσκουμε το ματσάκι που μας ενδιαφέρει και τον διαλέγουμε 

Πέντε - Ανοίγει το παράθυρο με το event (περιμένετε τριάντα σχεδόν δεύτερα να κλείσουν οι διαφημίσεις) 

Έξι - Παρακολουθούμε ζωντανά την αναμετάδοση του παιχνιδιού. 

Σε περίπτωση πάντως που διαπιστώσουμε ότι ο ήχος ή εικόνα δεν είναι καλής ποιότητας, τότε επιλέγουμε άλλο λινκ. Έτσι με αρκετά απλό τρόπο όλα τα ποδοσφαιρικά αστέρια του κόσμου περνούν από το σαλόνι του οίκου μας. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να φροντίσετε, θα είναι να έχετε μία σύνδεση με καλή ταχύτητα internet και πολύ κατανόηση από τη...γυναίκα σας. Συνεχίστε την ανάγνωση

No comments:

Post a Comment