Thursday 25 December 2014

Προγνωστικά στοιχήματος - Η περισσότερο σίγουρη οδός

Στην τρέχουσα περίοδο με τόσα μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης, θεωρείται σίγουρο πως μερικοί έχουν προσθέσει το Στοίχημα στην καθημερινή τους ζωή και παιρνούν πολλές ώρες διαβάζοντας και αναλύοντας γεγονότα και ειδήσεις. Από μερικούς μάλιστα το μέρος των στοιχηματικών προγνωστικών θεωρείται και ως επιστήμη, αφού για την οριστική επιλογή ώρες διαβάσματος και ανάλυσης δεδομένων. Ωστόσο, πέρα από την διερεύνηση και τελικά χρήση των περισσότερων στοιχείων για την όσο το δυνατόν πιο ορθή προσέγγιση, δεν θα πρέπει να αμελούμε πως αρκετά σημαντικός είναι ο ρόλος της τύχης.

Μπορεί το Stoixima να μην συγκρίνεται με παιχνίδια όπως το Τζόκερ ή το Λόττο, ωστόσο ο παράγοντας τύχη αποτελεί κύριο μέρος όταν αναφερόμαστε σε πρόβλεψη ενός αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχουν ιδιαίτερες παράμετροι που μπορούν να βοηθήσουν πολύ σημαντικά στα προγνωστικά του στοιχήματος ποδοσφαίρου. Αρκετά είναι τα διάφορα στατιστικά στοιχεία που λαμβάνβονται υπ' όψιν στην διαμόρφωση μιας απόφασης, όπως λόγου χάρη η προιστορία των ποδοσφαιρικών αγώνων, η βαθμολογική θέση των ποδοσφαιρικών ομάδων, η φόρμα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, η όλη συμπεριφορά των ομάδων και άλλα πολλά.

Στο pame stoixima βέβαια δεν αποτελεί λύση η επιμέρους και μεμονωμένη ταύτιση κάποιων στατιστικών δεδομένων, αλλά ένας συνδυασμός όλων ή καλύτερα θα λέγαμε το ζύγισμα σχεδόν όλων των στοιχείων. Κυρίως δε, για την εγχώρια πραγματικότητα και για το Πάμε Στοίχημα όπου το λεγόμενο παρολί με συνδυασμό πολλών γεγονότων αποτελεί πολλές φορές μονόδρομο. Είναι σίγουρο ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στον συνδυασμό πολλών παιχνιδιών μαζί, αφού οι όποιες πιθανότητες επιτυχίας μειώνονται σημαντικά. Η επιλογή ενός σημείου μπορεί να είναι σωστή, όταν όμως πρέπει να συνδυάσουμε πολλά γεγονότα μαζί είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Η συμβουλή πάντως που δίνουν όλοι οι εξπερτ πάνω στο stoixima είναι πως στην οριστική μας διαλογή πριν το ποντάρισμα να επιλέγουμε περισσότερο ποιοτικά σημεία. Αυτό το καταφέρνουμε ιδίως με την επιμέρους ανάλυση των στοιχείων που μας έδωσαν το συγκεκριμένο σημείο σε κάθε γεγονός και πως εκείνο είναι ικανό να θεωρηθεί δυνατό στο μυαλό μας. Αρκετές φορές πέφτουμε στην παγίδα της δυνατότητας πραγματοποίησης ακόμα πιο μεγάλου κέρδους με την επιλογή περισσότερων γεγονότων, το οποίο αποδεδειγμένα είναι ίσως το πιο καταστροφικό τμήμα στο πάμε στοίχημα. Είθιστε από τους επαγγελματίες παίκτες κυρίως μετά την σχετική επεξεργασία σχεδόν όλων των στοιχείων να στηρίζεται κάποια επιλογή στο αν έχει αξία ή όχι να παιχτεί ένα σημείο με βάση την απόδοση που έχει.

Φαβορί από φαβορί έχουν διαφορά, οπότε αναγκαστικά και όλα τα σημεία δεν είναι ίδια. Απαιτείται η αναλογία ρίσκου και απόδοσης να είναι ανάλογες για να έχει αξία ένα φαβορί ή ένα σημείο για να παιχτεί. Σαν συμπέρασμα σε όλα τα παραπάνω και πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής, η επιλογή των προγνωστικών στο στοίχημα ποδοσφαίρου αποτελεί μοναδική συνταγή του κάθε παίκτη. Δεν υπάρχουν κανόνες σε ότι έχει να κάνει με την πρόβλεψη, απλά μία πιο ορθολογική οδός ώστε να αποφεύγονται τα στοιχηματικά λάθη. Διαβάστε πιο πολλά

No comments:

Post a Comment