Saturday 15 August 2015

Τι είναι το LIVE STREAMING ποδοσφαίρου

πάμε στοίχημαΣτον κλάδο του διαδικτύου με αυτήν την ανάπτυξη να καλπάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, το Live streaming βασίζει τις καλύτερες εφαρμογές του. Αν θέλουμε να πούμε κάποιον σύντομο όρο στο live streaming, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η απευθείας αναμετάδοση οπτικοακουστικού υλικού στον σελιδομετρητή (π.χ. opera) ενός επισκέπτη. Η αναμετάδοση πραγματοποιείται σε ζωντανό χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να κατέβει κάποιο αρχείο. Ένα παράδειγμα για να γίνει πιο σαφές το Live streaming, είναι το Youtube, καθώς εκεί χωρίς να κατεβάσουμε κάποιο αρχείο, μπορούμε σε ζωντανό χρόνο να κάνουμε μετάδοση οπτικοακουστικού υλικού. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται σε ευρεία έκταση τα πρόσφατα έτη, μιας και πέραν των διαφόρων βίντεο που μπορούμε να δούμε, μπορούμε επίσης να ακούσουμε ζωντανά ραδιόφωνο, να δούμε t.v. και το πιο σπουδαίο για όλους τους fan του ποδοσφαίρου είναι ότι πολύ απλά από το P.C. μας, το τάμπλετ ή ακόμα και το κινητό μας, έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ζωντανά τους σημαντικότερους αγώνες σε όλο τον πλανήτη.

Θεωρείται πολύ σωστό τις ζόρικες εποχές που διανύουμε να είναι δύσκολο για τον καθένα από όλους εμάς να είναι πελάτης συνδρομητικής τηλεόρασης μιας και το κόστος είναι πολύ μεγάλο και ίσως το πιο σπουδαίο θεωρείται πως για να καλύψεις ολοκληρωτικά τα διάφορα αθλητικά αρέσω του οποιονδήποτε, για εδώ στην χώρα μας θα πρέπει να είσαι πελάτης και στις δύο πλατφόρμες που βρίσκονται. Το οικονομικό κόστος μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο, υπάρχει όμως για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου η ανάγκη πολλές στιγμές να παρακολουθούν ακόμα περισσότερα ματς και από διαφορετικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Σίγουρα δεν θα ήταν δυνατόν να βγάλουμε εκτός και το δικό μας πρωτάθλημα, που μπορεί να μην έχει την φινέτσα του ισπανικού, του γερμανικού, ή του αγγλικού πρωταθλήματος λόγου χάρη, είναι όμως το νούμερο ένα θέαμα στον ελλαδικό χώρο. Αυτό που έχεις με το live streaming ποδοσφαίρου είναι πως με μια πολύ εύκολη διαδικασία έχεις την δυνατότητα να φέρεις όλα τα πρωταθλήματα και όλους τους παίκτες στο σπιτικό σου και το κυριότερο χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Ποια είναι λοιπόν τα κυριότερα στάδια που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για να παρακολουθήσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

1. Πρώτα απ' όλα πληκτρολογούμε σε μια μηχανή αναζήτησης το ματς που θέλουμε (για παράδειγμα Manchester United - Liverpool Live streaming ποδοσφαίρου)

Δύο - Διαλέγουμε κάποια ιστοσελίδα από τα στοιχεία που λάβαμε

Τρία - Διαλέγουμε το σπορ που μας ενδιαφέρει

4. Έχοντας δεδομένο την ώρα έναρξης, ψάχνουμε το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει και τον διαλέγουμε

Πέντε - Ανοίγει το παράθυρο με το συμβάν (περιμένετε τριάντα περίπου δεύτερα να τελειώσουν τα διαφημιστικά)

Έξι - Παρακολουθούμε ζωντανά την μετάδοση του αγώνα. Αν πάντως ανακαλύψουμε ότι η εικόνα ή ο ήχος δεν είναι σε σχετικά καλή ποιότητα, τότε επιλέγουμε άλλο link.

Με αυτόν τον πάρα πολύ απλό τρόπο έχουν την δυνατότητα να "παρελαύνουν" αρκετές ποδοσφαιρικές κουλτούρες από...το σαλόνι σας. Όπως είδατε το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να υλοποιηθεί το παραπάνω είναι μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ και υπομονή από την γυναίκα μας.... Μάθετε περισσότερα εδώ

No comments:

Post a Comment