Tuesday 29 July 2014

Προγνωστικά στοιχήματος - Ολοένα και αυξάνει η ζήτηση

live streaming ποδόσφαιρο Πάρα πολλοί είναι εκείνοι που έχουν να κάνουν με τα προγνωστικά στοιχήματος, άλλοι ως επαγγελματίες και κάποιοι άλλοι ως χόμπυ. Συνηθίζεται οι επαγγελματίες παίκτες να βρίσκονται μακρυά από το ποδόσφαιρο, από την άλλη όμως αρκετά καλά προγνωστικά και με πολλές γνώσεις φαίνεται να έχουν οι αποκαλούμενοι tipsters. Από την ώρα που έχουμε γεμίσει από πάρα πολλούς tispters, αυτόματα γίνεται αρκετά δύσκολη η διαλογή για να βρεθεί ο πολύ καλός, άρα απαιτείται να έχουμε πολύ μεγάλη προσοχή και να μην δείχνουμε εμπιστοσύνη πολύ εύκολα σε μερικούς. 

Κάθε tipster διαφορετικός, με διαφορετική νοοτροπία και τακτική παιξίματος, κάθε φορά όμως το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου είναι εκείνο που μετράει περισσότερο. Ο κύριος σκοπός των προγνωστικών στο στοίχημα είναι βεβαιότατα το κέρδος, καθώς και η σωστά διατυπωμένη επιχειρηματολογία του «ειδικού» αρθρογράφου είναι αποδεκτή όταν τεκμηριώνεται, ακόμα και όταν η τύχη του γυρνά την πλάτη. Ένα απλό…googlάρισμα και θεωρείται βέβαιο πως θα βρείτε πως όλα τα παραπάνω έχουν βάση. Είναι πολύ σημαντικό να περάσουμε από κόσκινο έναν tipster, πριν ξεκινήσουμε να τον εμπιστευόμαστε για τις προτάσεις του στο Prognostika gia stoixima

Οι πιο πολλοί Έλληνες bloggers που «ειδικεύονται» στο stoixima, δημοσιεύουν τις επιλογές τους δίχως καν να τις δικαιολογήσουν, δίχως καμία συγκεκριμένη στοιχηματική ανάλυση και τις πιο πολλές φορές…μισά! Αρκετές είναι οι φορές μάλιστα που διαβάζουμε προγνωστικά δίχως καν να αναφέρεται η απόδοση του εκάστοτε ποδοσφαιρικού γεγονότος. 

Η επιλογή στο κατά τη γνώμη μας φαβορί μίας συγκεκριμένης ή σύνολο αναμετρήσεων δεν σημαίνει τίποτα απολύτως δίχως να δώσουμε τη συνολική απόδοση του στοιχήματος. Την ίδια ώρα, τα περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος που έχεις την δυνατότητα να βρεις παντού στο διαδίκτυο δεν έχουν ούτε μια εισαγωγή και οι επιλογές βγαίνουν ως λίστα. Με αυτό τον τρόπο, ο επισκέπτης συνήθως πέφτει σε παγίδα και χωρίς δεύτερη σκέψη, υιοθετεί τις επιλογές αυτές. Ατάκες στην στοιχηματική πιάτσα υπάρχουν πολλές και κάποιες από αυτές είναι του τύπου "Μπετόν άσσος", "Άχαστο" και άλλα πολλά. 

 Ας αναλύσουμε τα βασικότερα λάθη στα οποία πέφτουν οι παίκτες του στοιχήματος: 

1. Να βασιστείς δίχως καμία προεργασία στα προγνωστικά στοιχημάτων κάποιων άλλων ανθρώπων (μην ξεχνάς πως ο πιο ουσιαστικός tipster είσαι εσύ!) χωρίς να διαθέτεις μία συγκεκριμένη πολιτική για να διαχειριστείς το κεφάλαιο ή ένα συγκεκριμένο σύστημα. 

 2. Να επιλέξεις σε παιχνίδια βασιζόμενος σε νέα που είναι ήδη γνωστά παγκοσμίως (στον συγκεκριμένο ανήκουν και οι πολλές στοιχηματικές εταιρείες, άρα στην ουσία γνωρίζεις κάτι που ξέρουν από πριν και οι ίδιες!). 

 3. Δεν χρειάζεται ποτέ το συναίσθημα να μπλέκεται με το στοίχημα. Το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνουν οι πιο πολλοί είναι όταν ποντάρουν να κερδίσει η αγαπημένη τους ομάδα, έχοντας μοναδικό κριτήριο το πάθος τους για αυτή. 

4. Ποτέ μην περιμένεις τις αποδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά (η λεγόμενη σύγκριση αποδόσεων) και πάντα να παίζεις όταν θεωρείς πως αυτό που διάλεξες, έχει αξία στα μάτια σου. 

No comments:

Post a Comment