Wednesday 9 July 2014

Ερωτήσεις και απορίες για το Live streaming ποδοσφαίρου

stoiximaΩς γνωμικό του live streaming μπορούμε να δώσουμε την ζωντανή αναμετάδοση οπτικοακουστικού υλικού από έναν browser σε κάποιον επισκέπτη διαδικτύου, χωρίς να χρειάζεται να γίνει download κάποιου αρχείου Κάποιο καλό παράδειγμα «stream» αναμετάδοσης αποτελεί και το Youtube, που χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία. 

Στην ουσία όμως είναι οι live εκπομπές κάποιας εκπομπής που μπορεί να δει οποιοσδήποτε διά μέσου της όποιας ιντερνετικής σύνδεσης, όπως επίσης και το ραδιόφωνο διά μέσου του διαδικτύου. Σχεδόν όπως ακριβώς η τηλεόραση λειτουργεί σε real time, έτσι ακριβώς λειτουργεί και το Live streaming. Από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με την συγκεκριμένη τεχνολογική καινοτομία, μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει οποιαδήποτε αναμετάδοση ποδοσφαίρου. 

Αν και το οικονομικό κόστος κάλυψης συνδρομητικού πακέτου είναι πολύ μεγάλο, το χρηματικό ποσό αυτό μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ αν ποθεί κάποιος να συμπεριλάβει πιο μεγάλο εύρος μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων, αφού λόγου χάρη εδώ στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι συνδρομητής σε 2 ξεχωριστές πλατφόρμες. Αρκετά τα αρέσω λοιπόν, πολύ μεγάλο όμως και το κόστος, αλλά όπως και να το κάνουμε ο κάθε fan του ποδοσφαίρου έχει ανάγκη λίγο από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σχεδόν όπως ακριβώς βλέπει κάποιος με τεράστια προσοχή τα τεκτενώμενα σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, έτσι αντίστοιχα για εμάς τους έλληνες είναι υπαρκτή η λατρεία για την δικιά μας Super League. 

Αυτό που έχεις με το live streaming ποδοσφαίρου είναι ότι με μια πολύ απλή διαδικασία μπορείς να φέρεις όλα τα πρωταθλήματα και όλους τους αστέρες στο σπιτικό σου και το βασικό χωρίς κανένα απολύτως κόστος. 

Παρακάτω θα δούμε τα 6 βασικά στάδια για να δείτε ένα αγώνα ζωντανά: 

Ένα - Γράφουμε σε κάποια μηχανή αναζήτησης το παιχνίδι που μας αρέσει να δούμε (π.χ. ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ Live streaming ποδόσφαιρο

Δύο - Διαλέγουμε κάποια ιστοσελίδα από τα αποτελέσματα που λάβαμε 

3. Διαλέγετε το σπορ 

Τέσσερα - Βρίσκετε το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει (συνηθίζεται βάση της ώρας έναρξης) και τον διαλέγετε. 

5. Ανοίγει το pop-up window με το γεγονός (περιμένετε 30 περίπου δευτερόλεπτα να τελειώσουν τα διαφημιστικά) 

6. Σε ζωντανό χρόνο παρακολουθούμε το παιχνίδι. Αν πάντως ανακαλύψουμε πως ο ήχος ή η εικόνα δεν είναι σε καλή ποιότητα, τότε διαλέγουμε άλλον σύνδεσμο. Έτσι με πολύ απλό τρόπο σχεδόν όλα τα ποδοσφαιρικά αστέρια του κόσμου παρελαύνουν από το δωμάτιο του οίκου μας. 

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να φροντίσετε, θα είναι να υπάρχει μία σύνδεση με καλή ταχύτητα διαδικτύου και πολύ κατανόηση από τη...γυναίκα σας. Κλικάρετε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

No comments:

Post a Comment